Anunturi si noutati
NOTĂ DE INFORMARE PENTRU LOCUITORII COMUNEI NOȘLAC

 

 

Buna gospodărire, păstrarea curăteniei, respectarea strictă a normelor de igienă, respectarea ordinii publice, înfrumusetarea comunei reprezintă o obligatie permanentă a consiliului local si a tuturor cetătenilor.

De aceea, vă informăm cu privire la HCL nr. 35/30.07.2017 referitoare la Regulamentul de ordine publică și gospodărire a comunei Noșlac, care prevede, printre altele,următoarele îndatoriri:
- Să întreţină în stare corespunzătoare de curăţenie şi igienă clădirile, locuinţele, anexele gospodăreşti, curţile, grădinile, tonetele, spaţiile publice în jurul imobilelor, a căilor de acces, întreţinerea vitrinelor, a firmelor, a faţadelor clădirilor,
- să asigure circulaţia normala a pietonilor,
- să asigure condiţii de igienă prin operaţii de curăţire, dezinsecţie şi deratizare a imobilelor,
- să asigure împrejmuirea şi întreţinerea corespunzătoare a imobilelor pe care le deţin ( prin reparaţii la instalaţii de orice fel, zugrăvire a părţilor exterioare, înlocuirea jgheaburilor, burlanelor uzate, ţiglelor, geamurilor sparte), întreţinerea pomilor, florilor şi altor plantaţii din incinte,
- să păstreze curăţenia şi ordinea la locurile stabilite pentru depozitarea reziduurilor (gunoaielor) menajere, stradale şi a materialelor refolosibile. Persoanele fizice şi persoanele juridice sunt obligate să ia măsuri pentru întreţinerea curăţeniei şi protecţia mediului înconjurător. Astfel, recomandăm să nu se abandoneze resturi vegetale, deşeuri şi ambalaje lângă recipienţii amplasaţi pe domeniul public, pe spaţiile verzi, căile de comunicaţie, în locuri publice sau pe orice terenuri virane de lângă căile de comunicaţie, sau lângă clădiri, împrejmuiri aparţinând domeniului public sau privat al comunei sau aflate în proprietate privată; să nu aprindă sau să întreţină focul pe domeniul public.

Sancțiunile contravenționale constau în aplicarea unei amenzi cuprinse între 100 și 1000 lei în funcție de fapta și de gravitatea sa, pentru persoane fizice sau juridice.

HCL nr. 35/30.07.2017 poate fi consultată pe pagina de Internet a primăriei comunei Noșlac, www.primarianoslac.ro, la sectiunea ”Hotărâri Consiliu local”.

 
Buget 2019

Anunt buget

 

Buget 2019

 

Pentru a vizualiza fișierele marcate cu pictograma PDF (Portable Document Format) aveți nevoie de programul Adobe Reader. Daca nu-l aveți instalat, puteți să descărcați programul de pe pagina adobe.com

 

 
Anunț public licitație lemne

 
Anunț public

SC RAPID AGREGATE SRL, titular al activității '' Amenajare Piscicolă'' cod CAEN: 0812, punct de lucru situat în extravilantul comunei Noșlac, județul Alba în perimetrul Noșlac Iaz, anunță publicul interesat, depunerea documentelor în vederea obținerii autorizației de mediu.

Informațiile privind potențialul impact asupra mediului al activitășii desfășurate, pot fi consultate la sediul APM Alba iulia, str. Lalelelor nr. 7B, în zilele de luni-vineri, între orele 10-13.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul APM Alba, în termen de 10 zile lucrătoare, de la data publicării prezentului anunț.

 
Anunț amânare concurs

Anunt

 

Pentru a vizualiza fișierele marcate cu pictograma PDF (Portable Document Format) aveți nevoie de programul Adobe Reader. Daca nu-l aveți instalat, puteți să descărcați programul de pe pagina adobe.com

 

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 16